Coaching

Coaching

Als professional wil je jezelf blijven ontwikkelen. Naast het up to date houden van je kennis, wil je je vaardigheden verbeteren. Coaching is een bewezen en effectief instrument voor leren en persoonlijke ontwikkeling. Met jarenlange ervaring als leidinggevende en als coach stimuleer en inspireer ik mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat kun je van mij verwachten?

Coaching is meer dan goed luisteren naar jouw verhaal. Om te weten wat er écht speelt, gaan we gedetailleerd aan het werk. De diepte in. Noem het ontrafelen. Mijn enthousiasme gaat ‘aan’ als ik mee mag onderzoeken en puzzelen naar de vaak verborgen geraakte energiebronnen. Met als ultieme doel dat je weer met plezier en voldoening kunt werken.

In individuele gesprekken werken we aan het bereiken van je persoonlijke doelen. Die kunnen werk- en privégerelateerd zijn. Na 6 tot 8 gesprekken heb je concrete resultaten behaald. Jij en je omgeving merken verandering.

Dat is de schematische samenvatting. In onze samenwerking neem ik de tijd om te vertragen en vragen te stellen. De ene persoon is tevreden na enkele gesprekken om in beeld te krijgen wat de volgende stap is. De ander ontdekt dat het goed is meer de diepte in te gaan: met eigen (werk-)situaties aan de slag te gaan, doelen te verhelderen, een plan te maken en te experimenteren met nieuw gedrag. Mijn uitgangspunt is dat je het zelf doet, maar dat je het niet alleen hoeft te doen.

In onze kortdurende en intensieve samenwerkingsperiode zetten we ieder onze expertise in. Jouw expertise is je eigen leven: je vertelt jouw ervaringen en toekomstbeelden en je deelt je gevoel daarbij. Mijn expertise is aandachtig luisteren, doorvragen en je helpen met verhelderen en vereenvoudigen. Samen maken we jouw patronen zichtbaar. Je ziet wat er steeds opnieuw als vanzelf gebeurt. Van daaruit ga je oefenen met de talenten die je wel al hebt maar nog niet of minder hebt ingezet.
Ik geloof in de kracht van jezelf in combinatie met willen en doen. Diep ingesleten gewoonten zijn bij te sturen als je het andere meer aandacht geeft. Hier ondersteun ik je graag bij.

Welkom

Je bent welkom in het prachtige pand van Orlemens & Orlemans aan de Sint Annastraat 291 in Nijmegen.