Hoe

Hoe

In onze samenwerking is onze relatie het belangrijkst. Heb jij er vertrouwen in om samen met mij in gesprek te gaan, om in beeld te brengen wat er speelt en wat je nodig hebt? Dat vraagt om een houding die er van nature al is en die ik vanuit mijn professie voortdurend bijschaaf. Mijn keuze hierin heeft altijd een hang naar gedegen onderbouwing. Bijvoorbeeld: focussen (Carl Rogers, Eugene Gendlin), narratieve psychologie en dialogical self theory.

In lijn met het bovenstaande werk ik met bewezen effectieve methoden die zijn vertaald naar praktische instrumenten die begrijpelijk, toegankelijk en eenvoudig zijn. Ik zet graag de ZKM (Zelf KonfrontatieMethode) in, de PPR (Persoonlijk Positie Repertoire) en daarvan afgeleide methodieken. Dat zijn niet zozeer aantrekkelijke namen als wel wetenschappelijk gefundeerde werkmethoden waar jarenlange ervaring mee is opgedaan en waar ik in geloof. Voor meer informatie verwijs ik naar ZKM / PPR.

Gecombineerd met mijn uiteenlopende werk- én levenservaring, een multidisciplinaire blik, gezond verstand én intuïtie, levert dit behalve mooie inzichten een duurzaam resultaat op.

Om mijn professionaliteit en kwaliteit te verbeteren, maken supervisie (o.a. prof. dr. Erik de Haan en drs. René Maas) en intervisie deel uit van mijn werk. Ik ben lid van de Vereniging voor ZKMcoaches (ZKM Vereniging) en ik werk volgens het ZKM-Kwaliteitssysteem. Ook houd ik mij aan het ZKM-privacyreglement en de ethische beroepscode.

 

Meer weten of een kennismaken? Kijk rustig verder op deze website of neem vrijblijvend contact met mij op.