Over mij

Over mij

suus-vlag-nov-2016

In 1992 ben ik afgestudeerd als bestuurskundige aan de Universiteit Twente. Na enkele jaren als sociaal wetenschappelijk beleidsonderzoeker te hebben gewerkt ben ik naar de Nederlandse Politieacademie gegaan. In 2001 studeerde ik af als inspecteur van politie en heb ik met veel plezier als leidinggevende bij de politie gewerkt. Daar heb ik veel geleerd, onder andere dat ik als vanzelf met mensen in gesprek ga en zaken van verschillende kanten belicht. Ik ben op mijn best als mensen of teams vast dreigen te lopen en op zoek zijn naar andere mogelijkheden.

In 2008 besloot ik daar mijn professie van te maken en heb ik de postdoctorale ZKM-opleiding gevolgd en afgerond. Sindsdien begeleid ik mensen bij het ontrafelen van problemen. Anderen die mij goed kennen of met mij samenwerken noemen mij transparant en energiek. Ik geloof in ieders persoonlijke talenten en ik help graag een handje mee om mensen optimaal tot hun recht te laten komen. Mijn veelzijdige ervaring en onderzoekende vaardigheden helpen jou bij het creëren van een ander perspectief.

Naast het volgen van bijscholing, supervisie en deelname aan intervisie ben ik lid van de Vereniging voor ZKMcoaches (ZKM Vereniging). Ik werk volgens de gedragscode van de ZKM-vereniging. Zie hiervoor ook het verwerkingsregister SHCO 2018.

Ik woon in het centrum van Nijmegen, samen met vriend, zoon en 2 katten. Ik houd van buiten sporten (bootcamp, zwemmen en hardlopen) en van spontane ontmoetingen.

 

Communicatiehuys

Samen met andere huysgenoten maak ik deel uit van het Communicatiehuys. In het Communicatiehuys is alle expertise op het gebied van online en offline communiceren onder één dak ondergebracht.

 

Buitencoaching

Wil je -in de zomer- afstand nemen van het kantoorgevoel en toch nieuwe perspectieven ontdekken? Dat is mogelijk in de coachcaravan. Met je voeten in het gras vergeet je als vanzelf de alledaagse drukte.