Referenties

Referenties

Susanne Holtackers werkt als onafhankelijk coach voor particulieren en voor verschillende organisaties. Dit zijn onder meer:

logo_goss_international  Radboudumc_sl_1       radboud universiteit       SJSGemeente_Utrecht      pplogologo driestroompolitie      hanagc

 

Enkele ervaringen van deelnemers (die vanwege privacy vanzelfsprekend en bewust niet bij naam zijn genoemd):

Ik weet niet hoe ik je moet bedanken Susanne. Je geeft me veel steun en hulp.

Ten eerste een pluim aan jou, Susanne. Je bent een heel fijn mens. Je stelde de juiste vragen, het voelde altijd vertrouwd en je bleef open en respectvol!

Susanne werkt zorgvuldig. Het ZKMonderzoek was voor mij tegelijk leuk en nuttig: het heeft meer impact gehad dan ik van tevoren had ingeschat. Het is voor mij een levenslang cadeau!

Ik voel me nu veel zelfverzekerder op mijn werk.

Het heeft me weer gemoedsrust en meer overzicht gegeven. Ik vind het leuk om mezelf weer goed te voelen en ik heb meer energie. Anderen vroegen mij wat er is gebeurd, want zij merken dat er iets is.

Je denkt constructief mee en stelt vragen om mij verder te laten denken.

Een eye-opener is geweest dat ik blijkbaar een bepaalde houding aanneem die voor mij niet altijd gunstig is.

Het is verrassend hoe je perspectief kan veranderen.

Susanne (en de zkm) wist op haar enthousiaste, vakkundige, creatieve en respectvolle manier tot me door te dringen. Hierdoor heb ik beter inzicht gekregen in wat mijn behoeftes nou écht zijn en waar ik baat bij heb.

Ook valkuilen zijn inzichtelijk(er) gemaakt. Ik kan nu beter mijn grenzen bewaken, waardoor ik mezelf niet uit het oog verlies. De heerlijke chocolade en nazorg zorgden voor de puntjes op de i !

 

Enkele ervaringen van opdrachtgevers:

Als nieuwe teamchefs van een enorm groot en nieuw team binnen een complexe veranderopgave, wilden wij vanaf onze start een optimale samenwerking creëren, waarbij wij onze talenten optimaal konden inzetten. Het zelfonderzoek gecombineerd met de prima en positieve begeleiding van de coaches heeft er in belangrijke mate toe bijgedragen dat wij elkaars talenten, kracht en ontwikkelpunten, beter hebben leren (h)erkennen, waardoor wij vanuit vertrouwen gezamenlijk en complementair kunnen werken aan de opgave die ons dagelijks wacht.
 
Ron van Brussel
Teamchef Nationale politie

Je hebt ons blij gemaakt met je enthousiasme en leiderschapskwaliteiten. Daarmee heb je ons bij onze eigen energie gebracht.

team angststoornissen
Pro Persona