Waarom

Waarom

Coaching

Merk je dat je minder plezier hebt in je werk, minder effectief bent of zelfs last hebt van spanningsklachten? Coaching biedt je de kans om met een onafhankelijke persoon te onderzoeken wat er speelt. Het doel van coaching is het versterken van je talenten en het oplossen van eventuele knelpunten.

Coaching past bij jou als je behoefte hebt aan individuele begeleiding bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er zijn verschillende coaches met een veelheid aan methodieken, variërend in intensiteit. Wat bij jou past kun je het beste zelf ervaren. Gun jezelf de mogelijkheid enkele coaches te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan.

Waarom Susanne Holtackers?

Mijn enthousiasme gaat ‘aan’ als ik mee mag onderzoeken en puzzelen om er samen achter te komen wat jou precies raakt: zowel positief als negatief. In mijn jarenlange ervaring als coach ben ik er inmiddels achter gekomen dat ik in mijn vak een gedegen type ben en graag grondig en systematisch werk. Ik neem de tijd om een beeld van je te krijgen in verschillende opzichten, om de coachvraag in een bredere context te kunnen plaatsen. Concreet houdt dat in dat ik je help jouw verhaal te laten vertellen, waarbij ik je vraag naar zowel werk- als privé-ervaringen. Eerst vertragen en gegevens verzamelen om van daaruit je kwaliteiten, drijfveren, onderliggende patronen en wensen zichtbaar te maken. Veel mensen zijn erbij gebaat als je hierin investeert.

In de afgelopen jaren heb ik mij professioneel ontwikkeld als coach. Als je hier meer over wilt lezen, klik dan door naar over mij.

Wat is je vraag? Misschien kan ik je helpen. Je bent van harte welkom voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

 

Onderzoek

Naast persoonlijke dilemma’s buig ik me ook over maatschappelijke vraagstukken. Als onderzoeker voor BBSO ben ik betrokken bij vraagstukken rond politie(organisatie), veiligheid, leefbaarheid en criminaliteit.

NOBCO zkm vereniging logo